DVD Presentatie

29 april 2009

Bestel nu uw tickets!

Eindelijk! De dvd presentatie ‘PFP Live at the Teatertún’

Ons platenlabel meldt ons dat maandag 4 mei a.s. de officiële releasedatum is van onze debuut dvd ‘Pink Floyd Project Live at the Teatertún’! Natuurlijk willen we de dvd graag aan jullie presenteren. Dit gaan we dan ook doen en wel op zaterdagavond 2 mei in theaterkerk De Bidler in Wergea (Friesland).

De zaal gaat om 20.00 uur open. De presentatie is in handen van Femke de Walle(Omrop Fryslan). Naast de lancering van de dvd en een officiële overhandiging van het eerste exemplaar aan Theo Beckers (Pink Floyd Fans Nederland) geven we ook een miniconcert! Waar dat precies uit bestaat verklappen we nog niet…

Na het concert is er een ‘Meet & Greet’ met de band mogelijk en is er een sfeervolle afterparty. De dvd wordt er natuurlijk ook verkocht.
Voor alle PFP- fans die vooraf hebben besteld (waarvan de namen ook op de dvd staan!), ligt het exemplaar op naam klaar.

We hebben gekozen voor de kerk in Wergea vanwege haar exclusieve en Floydiaanse uitstraling. De kerk biedt plaats aan maximaal 400 bezoekers.

In dit dorp vond in april 2007  een van onze ‘PFP Live in Concert!’ shows plaats.Deze werd bezocht door ruim 1500 bezoekers.

Tickets voor de presentatie ( 10 euro per stuk!) kunnen besteld worden via onze site en bij alle Music Store filialen in Nederland. Houd de site in de gaten vanaf wanneer dit precies is. Let op: bestel  snel want de capaciteit is, zoals je leest, beperkt!
‘See you out there’ op zaterdag 2 mei a.s.!

Reacties

reacties

« Terug naar nieuwsoverzicht

Youtube

Abonneer je nu op ons YouTube kanaal en bekijk al onze nieuwe filmpjes en verslagen van concerten als eerste.

Bekijk kanaal


Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al het Pink Floyd nieuws en Pink Floyd Project optredens

Website realisatie door Qrul Media