Tv-tip: The Pink Floyd Story

4 september 2009

tv-tip-the-pink-floyd-story_5_460x0
Veertig jaar na hun debuut ‘The piper at the gates of dawn’ geldt Pink Floyd nog altijd als een van de meest invloedrijke bands uit de rockgeschiedenis. Metalbands als Opeth, Tool en Mastodon zijn overduidelijk schatplichtig aan Roger Waters, Syd Barrett en co. In de documentaire ‘The Pink Floyd Story’ uit 2007, vanavond op Nederland 3, spreken David Gilmour, Roger Waters, Richard Wright (vorig jaar overleden) en Nick Mason over hun ups en downs, over hun geniale maar ook bizarre eerste frontman Syd ‘crazy diamond’ Barrett, en over veel meer. Inclusief zeldzaam beeldmateriaal, dus zeker kijken: Nederland 3, van 20.50u tot 21.50u.

Reacties

reacties

« Terug naar nieuwsoverzicht

Youtube

Abonneer je nu op ons YouTube kanaal en bekijk al onze nieuwe filmpjes en verslagen van concerten als eerste.

Bekijk kanaal


Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al het Pink Floyd nieuws en Pink Floyd Project optredens

Website realisatie door Qrul Media