Koningin Beatrix woont opera bij in Nieuwe Luxor Theater

8 oktober 2010

DEN HAAG (Nieuws van Oranje) – Hare Majesteit de Koningin woont woensdagavond 17 november de opera “Ça Ira Moed’ bij in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De modern-klassieke opera ‘Ca Ira’ van Roger Waters wordt voor de tweede keer in Nederland opgevoerd onder de naam ‘Ca ira Moed’. Aanleiding is de moord op de zoon van tenor André Post op 17 november 2009. De opbrengst van de voorstelling is bestemd voor de landelijke Stichting TegenZinloosGeweld.
Ça Ira Moed vertelt het verhaal van onderdrukte bevolkingsgroepen en hun vrijheidsstrijd. De thema’s vrijheid, gelijkheid, passie en hoop komen in de voorstelling aan bod. Enkele hoofdrollen worden gezongen door bariton en tv-presentator Ernst Daniël Smid. Andere solisten zijn tenor André Post, sopraan Karin ten Cate en trompettiste Melissa Venema. Het geheel staat onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis. FOTO: NIEUWS VAN NEDERLAND/REINDER WEIDIJK.

Reacties

reacties

« Terug naar nieuwsoverzicht

Youtube

Abonneer je nu op ons YouTube kanaal en bekijk al onze nieuwe filmpjes en verslagen van concerten als eerste.

Bekijk kanaal


Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al het Pink Floyd nieuws en Pink Floyd Project optredens

Website realisatie door Qrul Media