Roger Waters: Pink Floyd niet meer bij elkaar

2 juni 2011

Pink Floyd bassist Roger Waters ziet een reünie met zijn oude band Pink Floyd niet zitten. Dat geeft hij aan in een interview met de Britse Radio 4. ‘Ik ben heel blij dat ik die twintig jaar dat ik in de groep zat, in die groep zat, en ik heb me er goed geamuseerd. Ik denk dat we samen geweldig werk gedaan hebben, maar ik heb geen enkele wens om het ooit opnieuw te doen.’, aldus Roger Waters die onlangs nog The Wall opvoerde in het GelreDome. De uitspraak van Waters maakt een einde aan de geruchten dat de groep weer bij elkaar zou komen. Die gingen al een tijdje de ronde, vooral toen drummer Nick Mason zei dat hij Pink Floyd voor het goede doel wel zag herenigen.

Reacties

reacties

« Terug naar nieuwsoverzicht

Youtube

Abonneer je nu op ons YouTube kanaal en bekijk al onze nieuwe filmpjes en verslagen van concerten als eerste.

Bekijk kanaal


Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al het Pink Floyd nieuws en Pink Floyd Project optredens

Website realisatie door Qrul Media